Се известуваат жителите на  улица „Јане Сандански“ и останатите охриѓани дека утре  (27.07 2021г.) во период од 9 до 14 часот,  ќе биде воведена забрана  за паркирање, поради изведување на  градежни активности.

Се упатува апел до жителите да не ги паркираат своите возила на улицата односно таа да биде слободна на двете коловозни ленти.