Calendar

пон вто сре чет пет саб нед
1
2
3
4
5
6
ГОДИШНИНА ОД СМРТТА НА ЦАР САМОИЛ
ГОДИШНИНА ОД СМРТТА НА ЦАР САМОИЛ
Окт 6
Носител: Комисија за одбележување празници и манифестации и доделување награди и признанија.
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК НА ОУТУ „ВАНЧО ПИТОШЕСКИ“
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК НА ОУТУ „ВАНЧО ПИТОШЕСКИ“
Окт 18
Носител:  ОУТУ „Ванчо Питошески“ во  соработка со  Комисијата за одбележување празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија.
19
20
21
22
23
24
25
26
ГОДИШНИНА ОД СМРТТА НА РАДОСЛАВ ПЕТКОСКИ
ГОДИШНИНА ОД СМРТТА НА РАДОСЛАВ ПЕТКОСКИ
Окт 26
Носител: Друштво на писатели на РСМ; НУ Библиотека „Григор Прличев“ и Комисијата за одбележување празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија.
27
28
29
30
31
Големина на фонт