Службите на ЈП „Охридски Комуналец” деновиве започнаа активности за засадување на летната цветна реколта во градскиот парк, на зелените острови кај кружните текови и зелените делови покрај пешачките патеки до Горица и покрај каналот Студенчишта.

Повеќе