Општина Охрид го продолжи рокот за пријавување на Јавниот повик за членови на Локалното собрание на млади на Општина Охрид. Рокот се продолжува за 10 дена.

 

Општина Охрид го продолжи рокот за пријавување на Јавниот повик за членови на Локалното собрание на млади на Општина Охрид. Рокот се продолжува за 10 дена.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ:

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ЧЛЕНОВИ НА ЛОКАЛНОТО СОБРАНИЕ НА МЛАДИ НА ОПШТИНА ОХРИД