Датум:
јануари 21, 2024
2024-01-21T00:00:00+00:00
2024-01-22T00:00:00+00:00

Носител: Друштво на писатели на РСМ, НУ Библиотека „Григор Прличев“ и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување награди и признанија