Датум:
август 11, 2019 – август 13, 2019
2019-08-11T00:00:00+02:00
2019-08-14T00:00:00+02:00
Локација:
ПЛОШТАД „КРУШЕВСКА РЕПУБЛИКА“

“Денови на мед”. Преку оваа манифестација локалните производители имаат можност да ги презентираат своите пчелни производи, а истата ќе биде одлична можност за охриѓани и гостите во Охрид да вкусат квалитетен мед и производи од мед.