Датум:
август 3, 2019
2019-08-03T00:00:00+02:00
2019-08-04T00:00:00+02:00

На 03.08.2019 година во организација на  Здружението за промоција на културно – уметничките вредности Тактус – Охрид а во соработка со Општина Охрид ќе организаат концерт на  германскиот интернационален младински оркестар Bedstone International  Summer  youth Orchestra Camp – BISYOC. Концертот е со почеток во 20.00 часот на просторот помеѓу ТЦ Амам и комплексот Летница.