Датум:
август 4, 2019
2019-08-04T00:00:00+02:00
2019-08-05T00:00:00+02:00

На ден 04.08.2019 година со почеток во 19.00 часот, во организација на Амбасадата на Унгарија и  Општина Охрид ќе се одржи фолклорен концерт на унгарското културно – уметничко друштво “Табан” . Концерот е организиран по повод Денот на Унгарците во Р.С.Македонија, а ќе се одржи на просторот помеѓу ТЦ Амам и комплексот Летница.