Датум:
јули 27, 2019
2019-07-27T00:00:00+02:00
2019-07-28T00:00:00+02:00

На ден 27.07.2019 година во организација на Амбасадата на Израел на Република Северна Македонија а со поддршка на Општина Охрид  ќе организира изложба на фотографии Под наслов: Скокаме заедно.

Изложбата ќе се одржи на плоштадот кај Долна Порта ( х. Александрија) со почеток во 21.00 часот.