Датум:
август 15, 2019 @ 7:00 am – август 17, 2019 @ 7:00 pm
2019-08-15T07:00:00+02:00
2019-08-17T19:00:00+02:00

Кајак кану клуб “СТРМЕЦ” Охрид во период од 15-17.Август.2019год. Охрид ќе организира и одржува ICF. 19-та МЕЃУНАРДНА РЕГАТА ВО КАЈАК И КАНУ НА МИРНИ ВОДИ – ОХРИД 2019год.