СЛУЖБЕН ГЛАСНИК – ОПШТИНА ОХРИД

  • [Кликнете на соодветната година за да го одберете потребниот гласник ]

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2024/01

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2024/02

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2024/03

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2024/04

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2024/05

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2024/06

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2024/07

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2023/01

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2023/02

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2023/03

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2023/04

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2023/05

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2023/06