Пријавувањето за Конкурсот за најдобар расказ по повод традиционалната манифестација „Вечер на Живко Чинго“ е во тек. Крајниот рок за доставување на трудовите е 31.07.2019 година.

КОНКУРС ЗА НАЈДОБАР РАСКАЗ (линк од конкурсот)