Датум:
јули 6, 2020 – јули 8, 2020
2020-07-06T00:00:00+02:00
2020-07-09T00:00:00+02:00

Носител:  Министерство за култура во  соработка со  Комисијата за одбележување празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија