Датум:
јули 6, 2023 – јули 11, 2023
2023-07-06T00:00:00+02:00
2023-07-12T00:00:00+02:00

 

Носител:  Министерство за култура во  соработка со  Комисијата за одбележување празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија