Датум:
јуни 13, 2023
2023-06-13T00:00:00+02:00
2023-06-14T00:00:00+02:00
ГОДИШНИНА ОД СМРТТА НА ВАНГЕЛ НАУМОСКИ

 

Носител: Друштво на ликовни уметници и Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделувања  награди и признанија.