Датум:
март 25, 2024 @ 8:17 am – 9:17 am
2024-03-25T08:17:00+00:00
2024-03-25T09:17:00+00:00

Носител: ООМУ „Методи Патче„ во соработка со Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување награди и признанија