Датум:
октомври 26, 2024
2024-10-26T00:00:00+02:00
2024-10-27T00:00:00+02:00

Носител: Друштво на писатели на РСМ; НУ Библиотека „Григор Прличев“ и Комисијата за одбележување празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија.