Датум:
февруари 9, 2022
2022-02-09T00:00:00+01:00
2022-02-10T00:00:00+01:00

Носител: НУ Центар за култура; НУ Градска библиотека “Григор Прличев”; Завод и музеј – Охрид во соработка со Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделувања награди и признанија.