Датум:
јули 31, 2020
2020-07-31T00:00:00+02:00
2020-08-01T00:00:00+02:00

Носител:  Едриличарска регата во  соработка со  Комисијата за одбележување на празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија.