Датум:
февруари 28, 2024
2024-02-28T00:00:00+01:00
2024-02-29T00:00:00+01:00

Носител: Здружение на граѓани „Ретко е да си редок“ во соработка со Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделувања награди и признанија.