Датум:
јуни 29, 2021 – јули 4, 2021
2021-06-29T00:00:00+02:00
2021-07-05T00:00:00+02:00

Носител: Министерство за култура на СРМ , ЕЛС Охрид , НУ Центар за култура и Амбасадата на Република Франција во СРМ