Датум:
јуни 29, 2019 – јули 4, 2019
2019-06-29T00:00:00+02:00
2019-07-05T00:00:00+02:00

Носител: Министерство за култура на РМ , ЕЛС Охрид , НУ Центар за култура и Амбасадата на Република Франција во РМ