Датум:
јануари 5, 2021
2021-01-05T00:00:00+01:00
2021-01-06T00:00:00+01:00

Носител: ОЕМУЦ „Свети Наум  Охридски” и ООУ „Свети Наум Охридски“ – Пештани во  соработка со  Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделувања награди и признанија.