Датум:
јануари 5, 2019
2019-01-05T00:00:00+01:00
2019-01-06T00:00:00+01:00

Носител: ОЕМУЦ „Свети Наум  Охридски  и ОУ „Свети Наум Охридски во  соработка со  Комисијата за одбележување празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија.