Датум:
мај 10, 2020
2020-05-10T00:00:00+02:00
2020-05-11T00:00:00+02:00

Носител:  ОУ „Ванчо  Николески“ во  соработка со  Комисијата за одбележување на празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија.