Датум:
јули 27, 2019
2019-07-27T00:00:00+02:00
2019-07-28T00:00:00+02:00
Локација:
С. СКРЕБАТНО

Традиционална туристичко – промотивна манифестација “Охридска софра 2019”, која има за цел да го промовира руралниот туризам и традиционалните јадења од охридскиот регион.