Датум:
април 3, 2023
2023-04-03T00:00:00+02:00
2023-04-04T00:00:00+02:00

Носител: Друштво на писатели на РСМ; НУ Библиотека „Григор Прличев“ и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделувања награди и признанија