Датум:
јануари 21, 2021
2021-01-21T00:00:00+01:00
2021-01-22T00:00:00+01:00

Носител: Друштво на писатели на РСМ; НУ Библиотека „Григор Прличев“ и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделувања награди и признанија