Датум:
јули 7, 2022 – јули 12, 2022
2022-07-07T00:00:00+02:00
2022-07-13T00:00:00+02:00

 

Носител:  Министерство за култура во  соработка со  Комисијата за одбележување празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија